שם ומספר טלפון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/07/2007 | 18:19 | מאת: גיטה

שלום וברכה, האם ניתן לקבל שם בית המרקחת וטלפון של בית המרקחת בו עובד הרוקח אילן ללבניקוב? בתודה גיטה

שלום גיטה ותודה על פנייתך, כיוון שאיני משתמש בפורום לקידום עינייני האישיים ולמטרות פרסום אוכל לספק לך את הטלפון שלי במקום העבודה דרך המייל. יום טוב ובריא.

22/05/2008 | 08:55 | מאת: גד

שמעתי הבוקר יום ה' 22 למאי 2008, את שיחתך ברשת אלף. אני מבקש לדעת 1. האם לצמח המרפא הדרום אמריקאי- ה"אוניה דה גאטו", אין תופעות לוואי והוא בטוח לשימוש לכל אחד. גם למקבלי תרופות מרשם. 2. כנ"ל לגבי צמח ה"מקה" הסיני. אשמח לתשובתך בתודה גד

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה