אלרגיות בתקופת החורף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

12/03/2007 | 20:06 | מאת: אהובה

קודם כל אני רוצה לברך על הפורום וכן לציין כי יצא לי "להציץ" בו וראיתי כי אתה עונה לכל שאלה בסבלנות מרובה ולעניין ואני מברכת על כך. כן, רציתי לדעת האם יש תרופה אלטרנטיבית כלשהי לאלרגיות בעונות מעבר? ךתשובתך המהירה אודה.

ערב טוב אהובה ותודה רבה על ברכותיך החמות, הרבה אנשים פונים אלי בבקשה הדומה לשלך ואני אשמח לסייע לך בשאלתך. יש מספר תכשירים שאני ממליץ עליהם הפועלים על הגוף בדרכים שונות. 1. ישנו ספריי על בסיס הומיאופטי הנקרא אלרג'יל של חב' בוירון, הוא נועד למניעת הסימפטומים של האלרגיה וגם לטיפול באלרגיה קיימת, לפי המטופלים המרוצים שלי הוא עובד בצורה מצויינת. 2. ישנו תכשיר של חב' NSP הנקרא ALJ והוא מגיע בטיפות או בכדורים, שתי הדרכים טובות באותה המידה ועובדות נהדר. 3. אם כל זה לא עוזר לך אני ממליץ על טיפול באקופונקטורה או לחלופין טיפול הומיאופטי שעוזר להרבה אנשים בעיקר בעונות המעבר. 4. כמו כן הייתי ממליץ לך על צמח האוניה דה גאטו הידוע גם במניעת וטיפול באלרגיה, עדיף בצורה של טיפות משום שהן נספגות בצורה מהירה בדרכי הנשימה ואצלי זה תמיד עובד. ערב טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה