מינון MSM

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/07/2007 | 20:28 | מאת: ריבי

שלום רב הומלץ לי להשתמש בMSM לשיכוך כאבים ( גב, פרקים ) , אך לא נמסר לי באילו מינונים. כיום אני נוטלת 2 אקמול ביחד להפחתה בכאב, להעלמות מלאה עלי ליטול טרמדקס אך הוא גורם לי לתופעות לוואי ואני מנסה להמעיט בו. מה המינון של MSMהמקביל ל2 אקמול? מה המקסימום שאפשר לקחת במנה? ביום? בתודה מראש

31/07/2007 | 10:43 | מאת: ימית

ריבי שלום, אם מינון הMSM שאת לוקחת הוא 1000 מ"ג את יכולה לקחת 2 כמוסות 1-2 פעמים ביום עם ארוחה. אקמול הוא יותר להורדת חום ולשיכוך כאב קל, אספירין יותר מתאים לשיכוך כאבים ראומטיים (אם כבר תרופות) אבל השימוש בו צריך להיות זהיר מאחר ויש לו תופעות לוואי על מע' העיכול והוא מדלל דם עדין (אז בייעוץ עם רופא). רפואה שלמה : )

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה