כאב בגב תחתון/ גב תחתון "תפוס"

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/07/2007 | 09:57 | מאת: לאורי

שלום למומחים, באיזה תרופה אפשר להשתמש לטיפול ב- כאב בגב תחתון/ גב תחתון "תפוס" (ולפעמים זה קורה בחלק העליון של הגב, קרוב יותר לצוואר), דוגמת המשחות voltaren או ben gay , אך יותר אפקטיביות מהן, ופחות מסריחות מ- ben gay. ועדיפה תרופה העשוייה מחומרים טבעיים. בתודה.של

שלום לאורי, הייתי ממליץ לך על משחה טבעית הנקראת אמזון ג'ל המכילה אוניה דה גאטו לדלקות שרירים ופרקים, MSM לכאבים קמפור ומנטול והיא עדינה ובלי ריח חריף. ניתן למרוח 3-4 פעמים ביום לאחר המקלחת ולעשות עיסוי קל במקום עם המריחה. בברכה ויום בריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה