PLT נמוך

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/07/2007 | 13:00 | מאת: איזבלה

שלום לך ד"ר . מה שלומך ? אימי עוברת טיפול כימי וכרגע יש לה PLT נמוך (בגלל כימיה) . כמה שאני יודעת הגוף צריך לבד לנוח ולעשות את העבודה של העלאת הנתון הזה לנורמה . ( כרגע הוא מאוד נמוך - 75 ). אימי בת 67 וגם יש את העניין שאני חוששת שתאים אצל אנשים מבוגרים לא מתגברים על זה כל כך בקלות כמו אצל צעירים . אז אם כך איך הנתון הזה יעלה ? אני מבקשת ממך להמליץ אולי על איזה תרופת סבתה (ירק,מזון,משקה ) או אולי איזה תוסף מזון טבעי כדי לעזור לגוף לעלות את הנתון הזה. כמ וכן אימי הפסיקה לצרוך סוכר , כי בפורום אלטרנטיבי של סרטן אומרים שלא לצרוך סוכר כי התאים הסרטניים ניזונים מגלוקוזה . אולי גם בגלל זה PLT נמוך ולא מתגבר לבד על עלייה . האם יש לך עיצות , מה ניתן לקחת כדי לעלות את ה PLT . תודה רבה מכל הלב על התשובה . בברכה. איזבלה .

24/07/2007 | 15:57 | מאת: אילן

שלום איזבלה ותודה על שאלתך, הייתי ממליץ לך לפנות לנטורופט מומחה שיתאים לאמך את התזונה המתאימה לה ביותר, כיוון שמצבה דורש התייחסות מיוחדת וטיפול משלים לתרופות שהיא מקבלת כעת. בהצלחה ויום בריא.

29/10/2007 | 19:28 | מאת: בנימין בן אביב

מה אני צריך לדעת על המוסג הזה plt גבוהה? ותודה אם הקבל תשובה לפני שהגיע לרופא

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה