אבקת חרובים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/07/2007 | 17:54 | מאת: גיטה

שלום וברכה, האם תוכלו להשיה על שאלתי?: האם משקה אבקת חרובים יכול להועיל לשלשולים בעקבות מחל קרוהן? בתודה על תשובה. גיטה

גיטה שלום, באופן כללי הייתי ממליץ לך לפנות לתזונאית קלינית שתתאים לך את התזונה המתאימה לך ביותר למצבך כיום. כמו כן אני ממליץ ביותר על צמח האוניה דה גאטו גם בטיפול במחלת הקרוהן, שכן זהו צמח אנטי דלקתי ואנטי בקטריאלי מהמעלה הראשונה ויש מחקרים מקצועיים המראים תוצאות מצויינות בחולי קרוהן ובהקלה בסימפטומים של המחלה, תוכלי לקרוןא עוד על הצמח המופלא הזה באתר www.alchymists.com או באתרים נוספים באינטרנט, יום טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה