חומרי אלחוש מה מותר מה אסור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/12/2016 | 01:56 | מאת: ג'נט

שלום, אני עוסקת באיפור קבוע ואני מעוניינת לדעת אילו חומרי אלחוש מאושרים על ידי משרת הבריאות? מהו אופן ומינון הנכון לשימוש בחומרי אלחוש במריחה? ידוע לי ששימוש בחומר המכיל לידוקאין באחוז גבוה יכול לגרום לסיכון (כאשר החומר חודר למחזור הדם ) האם תוכלו לציין בבקשה איזה חומרי אלחוש ירדו מסל התרופות ואסור להשתמש בהם? אשמח לתשובה, תודה מראש והמשך יום מקסים.

ג'נט שלום, לא ידוע לי לגבי חומרי האלחוש המותרים לשימוש. תוכלי לברר בפורום קוסמטיקה רפואית ובטוחני כי יתנו לך מענה שם, בברכה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה