לגבי צמחי מרפא

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/11/2016 | 05:11 | מאת: שמשון

1. האם מי שהיה לו בעבר התקף פסיכוטי מותר לו לקחת מאקה? 2. אותו שאלה כמו באחד רק עם סוגי הגינסינג האם מותר למי שהיה התקף פסיכוטי בעבר 3. איזה צמחי מרפא/ תוספי תזונה אסור לקחת לי שהיה בעבר התקף פסיכוטי

20/11/2016 | 06:21 | מאת: שמשון

אה שכחתי אותו דבר לגבי גינקו בילובה וספירולינה האם ייש בעיה איתם למי שהיה התקף פסיכוטי בעבר

08/12/2016 | 12:47 | מאת: שמשון

עדיין לא נתת לי תשובה :)

שמשון שלום, כיוון שמדובר במצב נפשי מורכב יש להגיע ליעוץ לרוקחי/נטורופטי בכדי לקבל את התמונה השלמה הכוללת תרופות, ניתוחים, תוספי מזון ורק אז ניתן יהיה להתאים את הטיפול הנטורופתי המדויק, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה