שמן אורגנו פראי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/10/2016 | 09:16 | מאת: לימור

שלום לפני חצי שנה גילו לי בגסטרוסקופיה את החיידק הליקובקטר פילורי וגסטריטיס בקיבה ובתריסריון. עקב חשש בטיפול משולש בגלל תופעות הלוואי שלו, לא לקחתי את הטיפול עד עכשיו. קראתי וגם אמרו לי בחנות טבע ששמן אורגנו פראי יכול לעזור להכחיד את החיידק. לקחתי עד עכשיו 2 בקבוקים אבל לא הקפדתי על המינונים שהומלץ לי. רציתי לשאול האם באמת שווה לנסות אותו שוב ולהקפיד על הטיפול והאם זה לא מסוכן לקחת את זה לאורך זמן? בחנות הנטרופטית אמרה שצריך לקחת מינימום 3 חודשים. אני די סקפטית לגבי העניין והייתי רוצה לשמוע את דעתך. אשמח לתשובה תודה לימור

לימור שלום, שמן האורגנו הפראי עשוי לעזור במקרה זה אך לוקח לו זמן רב עד להתחלת ההשפעה על הגוף. מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים שסבלו מהליקובקטר ניתן בהחלט לסייע בחיזוק מערכת החיסון ובכך לטפל ולמנוע שלא יחזור שנית אך יש צורך באיבחון אירידיולוגי מדויק והתאמה של תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים במצב זה, תוכלי לקרוא עוד על השיטה הטבעית באתר www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבת שלום והרבה בריאות, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה