תרופות ארגעה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/03/2007 | 17:36 | מאת: יעקב

לאילן שלום, היכן ניתן להשיג את התרופות הנ"ל.

יעקב שלום, ניתן להשיג את צמח המאקה במרבית מבתי המרקחת ובתי הטבע בארץ. אני חוזר ומדגיש כי מומלץ יותר להשתמש בתמצית התיקנית של הצמח, אשר יוצרה בטכנולוגיה חדשנית המרכזת את החומר הפעיל ולכן הוא אפקטיבי הרבה יותר מהאבקה. יש מספר אתרים באינטרנט שדרכם ניתן לרכוש את צמח המאקה מצמחי האמזונס. את שאר הפרטים על סגולות הצמח תוכל לקרוא במאמר שכתבתי באתר הבית. ערב טוב ובריא.

12/03/2009 | 10:03 | מאת: דליה טבול

שלום, אני חיה בדרא"פ ולא ממש מוצאת משהו טבעי איכותי כאן. בשהותי בארץ השתמשתי ברוגע-אין. המליצו לי על תרופה טבעית בשם prozen capsuls ואני לא ממש מרגישה שינוי. האם צוכל להמליץ על משהו חלופי. תודה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה