שימושים רבים בשמן עץ התה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/07/2016 | 11:53 | מאת: עדנה

שלום לפני יומיים קראתי מאמר מדהים על סגולות שמן עץ התה.ידעתי שטוב למריחה על צפורן-פטרת. נכתב שגם בדלקת בווגינה זה טוב. שאלתי האם? ואיך להשתמש? הרי הוא מאד חריף ולא נראה לי שניתן למרוח באזור כזה עדין. כמו כן בשעול או כאבי גרון _ למהול במים? תודה רבה עדנה

עדנה שלום, שמן עץ התה ידוע רבות בזכות סגולותיו לטיפול בפטריות בשימוש חיצוני, יש לדלל אותו בשמן שקדים(10 טיפות מעץ התה בתוך כף שמן שקדים) ואז ניתן למרוח אותו על הצפורניים פעמיים ביום. ישנם קרמים המכילים את שמן עץ התה לשימוש וגינלי אותם ניתן לרכוש בבתי טבע למיניהם, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה