כורכומין ברומלין ואסטקסנטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/06/2016 | 15:06 | מאת: שי

שלום רב בעקבות דלקת מסויימת שהתחילה לקחתי מינונים גבוהים והצלחתי לבלום את התהליך ! 3 גרם כורכומין פוספוליפיד ליום 2 גרם ברומלין ו 10 מ"ג אסטקסנטין. לתקופה של ארבעה שבועות. שאלתי היא האם יש מידע לגבי מרקר AFP שיכול לעלות בעקבות שימוש בתוספים הנ"ל ?? בבדיקת דם יצא 10.5 , האם יש מידע בספרות אשמח לתשובתך בהקדם !

שי שלום, למיטב ידיעתי אין תופעות לוואי לתוספים אלו שציינת. הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה