הליקובקטר פילורי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/07/2007 | 20:51 | מאת: רבקה

שלום, רכשתי את הטיפות אוניה דה גאטו פורטה , נאמר לי שמסוגל לחיסון הגוף ויכול גם לעזור נגד החיידק הליקובקטר. קריאה באתר על הטיפול הנ"ל הבהירה שלמעשה הוא מיוחד יותר למניעת מחלות חורף. שאלתי האם אומנם כך. והאם להמשיך לקחת. ואם לא מתנגש עם צמחים אחרים שלוקחת כמו אורגנו, וכד' אודה על תשובה בהקדם לאימייל שלי בתודה רבקה

שלום רבקה, צמח האוניה דה גאטו (UNA DE GATO), הוא אחד הצמחים החזקים ביותר לחיזוק מערכת החיסון, למניעת דלקות שונות ולטיפול בכל הקשור בזיהומים בקטריאליים וויראליים. אין מניעה לקחת אותו עם צמחים או תרופות אחרות, תוכלי לקרוא עןד על נפלאות הצמח ברתא www.alchymists.com שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה