דלקת בגיד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/05/2016 | 22:55 | מאת: אני

שלום רב, איזו תרופה טבעית ניתן לקחת לטיפול בדלקת בגיד שבכתף?

שלום רב, ניתן לקחת כדור אחד של כורכום מרוכז(1000מ"ג) פעמיים ביום לאחר הארוחה לצורך סיוע בהפחתת הכאבים והדלקת. כמו כן, מומלץ למרוח משחת טראומיל מספר פעמים ביום לאחר עיסוי וחימום המקום. הייתי ממליץ לך לקחת גם כמוסה של תוסף התזונה הנקרא מומיו, כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה, הוא מסייע בשיקום הגידים והעצמות לאחר פציעות ומונע כאבים, שבת נהדרת והרבה בריאות, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה