אוראופלזמה ואזניל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/02/2016 | 22:24 | מאת: אנונימית בת 17

היי,קראתי שאזניל 250 מג הוא בעיקר לדלקת ריאות/סימפונות וכדומה ובכלל לא למחלות מין. האם האזניל אכן למחלות מין?(במידה ויש לי אוראופלזמה אורלטיקום שמסרבת להרפות ולא עוזבת) מה המינון המומלץ? קיבלתי מהרופאה ליומיים אך אני חושבת לקחת ל3 ימים מפני שכבר חצי שנה אני לוקחת אנטיביוטיקה והחיידק לא עובר אז אני רוצה לתת מעין מכה חזקה יותר. יש סכנה?ראיתי שלכולם נתנו במינון של בת אחת ורק אני לא.. הגיוני? תודה

שלום רב, לגבי המינון והתרופה יש להיוועץ ברופא המטפל שרשם לך את הטיפול. ניתן בהחלט לסייע לך בחיזוק מערכת החיסון וטיפול בדלקות וזיהומים על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק והתאמה של תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים במטרה זו, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבת נהדרת, אילן. 0528077713

20/02/2016 | 22:28 | מאת: אנונימית

אני מעוניינת לפנות לזיהומולוג מומחה בעניין. יש מרפאה מומלצת באזור המרכז?(קריית אונו,אפילו בבית החולים שיבא,גבעתיים,רמת גן..). מרפאה שקופת החולים לא מתערבת ושניתן להגיע אליה גם מתחת לגיל 18 ללא הורים. אני בת 17 ואני לא רוצה שהוריי ידעו. אני בקופת חולים כללית, ויש את העניין של כללית אונליין שהוריי יכולים לראות תורים שנקבעו. לכן אני רוצה לפנות באופן פרטי למומחה. מוכנה לשלם,העיקר להבריא. אשמח להמלצה, תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה