ורידים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/10/2015 | 14:43 | מאת: דורין

בת 21. איך אפשר להימנע מיציאת ורידים עדינים ברגליים ובפנים? מפחדת שזה יחמיר. האם זה יכול להיות מלחץ? והאם יש סיכוי שזה משהו שכמו שיצא יכול פתאום בלי שאשים לב להעלם ולהיספג בחזרה בגוף? אני רגילה לעור מושלם וחלק וזה קרה לי בבת אחת בחודש ואני ממש היסטרית לגבי זה. תודה רבה!

דורין שלום, ניתן בהחלט לסייע לך בנושא הורידים על ידי יעוץ רוקחי/נטורופטי ואיבחון אירידיולוגי מדויק והתאמה של צמחי מרפא המסייעים בשיפור זרימת הדם וחיזוק כלי הדם הקטנים, תוכלי לקרוא עוד על השיטה באתר www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה