שלום!

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/10/2015 | 18:08 | מאת: דניאל

יש לי וריד עדין בפנים ומעט נימים מתחת לעיניים. קראתי על משחות שמבטיחות שטובות לבעיות האלו המכילות בתוכן צמחים ושמנים כגון הממליס ויטמין k ארניקה ועוד. האם באמת משחות כאלו יכולות לפתור את הבעיה וכדאי לנסות או שזה אבוד מראש ואין פיתרון טבעי לוריד או נים?(יש לציין שהם לא מאוד בולטים ולא כלפי חוץ אלא רק רואים את הצבע)

דניאל שלום, הייתי ממליץ לך לפנות לקוסמטיקאית טבעית ולבדוק אילו קרמים יתאימו לעורך ויטפלו בנושא הורידים בצורה טבעית, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה