עזרה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/09/2015 | 04:57 | מאת: ליאן

בת 24..בשבועות האחרונים צץ לי פתאום וריד בפנים באיזור הרקה בין העין למצח..הוא לא בולט החוצא אבל רואים אותו..הוא מאוד מפריע לי..האם יש סיכוי לפיתרון? באמצעות ויטמינים מסויימים כמו תמצית רימונים/ענבים וויטמין k/e שאני יודעת שטובים לכך..או שהפיתרון היחידי זה טיפולים פוללשניים ואין סיכוי באמצעות שמנים וויטמינים לפתור את הבעיה? תודה רבה מראש!

ליאן שלום, ניתן לסייע לך בנושא הורידים על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את היעוץ הנטורופטי והתזונה הנכונה המסייעת בחיזוק כלי הדם ושיפור זרימת הדם בגוף. תוכלי לקרוא עוד על השיטה באתר www.alternativypharmacy.com גמר חתימה טובה והרבה בריאות, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה