גלוקוזאמין וכונדרואיטין (ויטה פלקס) וחוסר G6PD

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/08/2015 | 13:03 | מאת: רחמים

האם לחסרי G6PD מותר להשתמש בתוספי מזון המכילים את החומרים הנ"ל ? (סליחה, אבל אני מבקש לא להשיב תשובות כגון : אין בעיה, יש לפנות לרופא המטפל וכד, אלא רק תשובות ענייניות המתבססות על מידע בדוק ומוכח, ועם הסבר ברור ומובן. אני מקווה שלא הגזמתי בבקשתי...) תודה רבה.

רחמים שלום, למיטב ידיעתי אין מניעה לקחת את המוצר הנ"ל במצב כזה, כיוון שסולפאט הוא מלח של חומצה גופרתית, וסולפה היא תרכובת אחרת. אך בכל מקרה תוכל לפנות ליעוץ של החברה המשווקת את המוצר למידע נוסף, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה