תחליף להידרו קוראיזון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/07/2015 | 11:14 | מאת: אורי אטיאס

לפני 5 שנים נכרתה בלוטת ההיפופיזה שלי ומאז אני צורך את ההורמונים בעזרת תרופות . לצורך השלמת הקורטיזול אני משתמש בהידרו קורטיזון 20 מג בבוקר . האם יש תחליפים טבעיים לקורטיזול ולשאר ההורמונים ? . תודה .

אורי שלום, ניתן לחזק את המערכת ההורמונלית ולחזיר את האיזון ההורמונלי על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא ייחודיים אך לשם כך חשוב לעשות את האיבחון האירידיולוגי ולאחריו ניתן יהיה להתאים לך את הטיפול הנטורופטי המדויק. תוכל לקרוא עוד על השיטה ועל צמחי המרפא באתר www.alternativypharmacy.com שבת שלום והרבה בריאות, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה