נקודות אדומות בפנים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/05/2015 | 16:23 | מאת: שירן

שלום..אתמול לקחתי פעמיים ביום אנטיביוטיקה מסוג רוקסו 150..לאחר מכן לא הפסקתי להקיא במשך כל הלילה..לא יודעת אם זה בעקבות האנטיביוטיקה או ההקאות המרובות אבל עכשיו יש לי בפנים באיזור הלחי ומתחת לעין כמו מלא שטפי גם קטנים בצורת נקודות קטנטנות..נראה כמו כלי דם או משהו כזה..האם זה משהו שיכול לעבור או שיש סיבה להילחץ וזה יכול להישאר? ואם זה עובר מה טווח הזמן של ריפוי כזה והאם יש טיפול כרגע שיכול לזרז תודה רבה מראש!

שירן שלום, ככל הנראה התרופה גרמה לך לתופעות לוואי ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה