ביו פימייל לטיפול בהליקטובקטר?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/04/2015 | 06:22 | מאת: מישהי

שלום, מצאו אצלי הליקובקטר פילורי בצורה חזקה ודלקת קלה בתריסריון (בגסטרוסקופיה). הפסקתי טיפולים אנטיביוטיים שניסיתי לקחת להליקובקטר בגלל תופעות לוואי. הייתי אצל נטורופת של קופת החולים שלי שנתן לי מרשם לביו פימייל פעם ביום למשך חודשיים שלושה. ראיתי באינטרנט שלוקחים את זה בעיקר לדלקות בנרתיק - שאין לי. שאלתי היא - האם הפרוביוטיקה הזאת מתאימה גם לטיפול בהליקטובקטר? כמו כן לפני כמה חודשים הייתי אצל דיאטנית של קופת החולים שלי בקשר להליקובקטר והיא נתנה לי פרוביוטיקה מסוג אסידופילוס 40+ מתקדמת שלקחתי זמן קצר בלבד. איזו פרוביוטיקה עדיפה לטיפול בהליקובקטר והאם אין נזק בלקחת פרוביוטיקה במשך כמה חודשים כל יום - זה לא בעייתי להציף את הגוף במיליוני חיידקים, גם אם הם "טובים"? תודה מראש, מישהי

שלום רב, הפרוביוטיקה שקיבלת מסייעת במניעת דלקות דרכי השתן ובעיות העיכול אך לא ממגרת את ההליקובקטר. ניתן בהחלט לסייע לך בטיפול ומניעת ההליקובקטר בקיבה על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה החשובה ואת צמחי המרפא המסייעים בטיפול בהליקובקטר ובחיזוק מערכת החיסון. תוכלי לקרוא עוד על האיבחון והיעוץ הנטורופטי באתר:www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה