גוונים רבים בעיניים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

12/04/2015 | 23:13 | מאת: אילי

שלום, מה המשמעות הרפואית של ארבעה גוונים שקיימים בשתי העיניים (4 בכל אחת כמובן...)? האם בעלי גוונים רבים נוטים לראות פחות טוב, להיות רגישים יותר לאור, לסבול יותר ממגרנות וכו'? האם יש גם יתרונות לעניין או שרק מינוסים...? תודה

אילי שלום, לכל סימן בעין שלנו יש משמעות(צבע, גוון, פיגמנטציה, לקונות וכדומה), לכל צבע ומבנה בעין יש את החולשות משלו ולכן חשוב לזהות את הנטייה למחלות מלידה הקיימת אצל כל אחד מאיתנו בכדי לטפל ולמנוע מחלות בעתיד, תוכל לקרוא עוד על האיבחון האירידיולוגי והיעוץ הנטורופטי באתר: www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא וחג שמח, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה