פלביקס ואומגה 3

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/03/2015 | 17:23 | מאת: טניה

בן 83 עם פרפור פרזדורים.לא מעונין לקחת קומדין בגלל פגיעה באיכות החיים.לוקח פלביקס.שמעתי שאומגה 3 מסייע במניעת קרישיות בדם.האם זה נכון וכמה זה אפקטיבי?אם כן-לקחת אותם ביחד -פקביקס ואומגה?תודה

טניה שלום, בגלל המצב המורכב שאת מתארת, חשוב לעשות איבחון אירידיולוגי מדויק ולאחריו ניתן יהיה להתאים את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא בצורה כזו שלא יהיו אינטראקציות בין התרופות לצמחים. בכל מקרה, חשוב להפריד בין נטילת הפלאביקס ובין מדללי דם טבעיים כגון:אומגה 3, כורכום, קיו 10. בכדי למנוע אינטראקציה בין התרופות לבין צמחי המרפא, אשמח לעמוד לרשותך, חג שמח ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה