האם מותר לקחת רודיולה ושיח אברהם ביחד?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/03/2015 | 15:18 | מאת: מיכל

שלום אילן, אני סובלת שנים רבות מפרולקטין גבוה, אך לא מצליחה לקחת את הברומוקריפטין או קברגולין כיוון שהם עושים לי עצירות נוראית. קראתי ששיח אברהם פועל להורדת רמות פרולקטין. לאחרונה, עקב בעיות בעבודה, אני סובלת מדיכאון המתבטא בעיקר בקושי להתעורר בבוקר. לצורך כך קניתי רודיולה. האם מותר לקחת רודיולה ושיח אברהם ביחד? אם יש איזו שהיא התווית נגד ללקיחה ביחד, אודה לך אם תכוון אותי ללינק המתאים. בתודה מראש. מיכל

מיכל שלום, למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב ביניהם. בכל מקרה הייתי ממליץ לך לעבור איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה המחזקת את מערכת העצבים וצמחי מרפא המסייעים רבות בחיזוק האנרגיה והחיוניות בצורה טבעית, אשמח לעמוד לרשותך, חג שמח ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה