נוזל באמפולה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/03/2015 | 19:58 | מאת: דרור

אני מעוניין לקנות נוזל באצפולה ( נקרא סולקודרם) כתוב בהוראות שלאחר שבירת האמפולה צריך לאחסן את הנוזל ב : Special recess packaging למה הכוונה? ( הנה ההוראות במלואן) With each application should use a solution of new cartridge (because after opening the ampoule solution is unstable and must not be stored). Opening the ampoule should be in touch. Open vial can be mounted in a special recess packaging.

דרור שלום, לפי ההוראות לאחר הפתיחה של האמפולה יש להיפטר ממנה במקום המיועד לכך כלומר בקופסא מיוחדת. בכל פעם יש להשתמש באמפולה חדשה. שבת נהדרת, אילן.

16/08/2015 | 09:20 | מאת: מורן

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה