תודה על התשובה ועוד שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/03/2015 | 10:24 | מאת: גל

אילן תודה על התשובה אבל יש לי עוד שאלה קטנה, אמי נוטלת גם פישתן, לא נוטלת אומגה בכמוסות האם זה מתנגש עם הצ'יה? האם עליה להפסיק את נטילת הפשתן, או שאולי ביום שהיא נוטלת אומגה בכמוסות שלא תיקח את הצ'יה ואת הפשתן בקיצור אם אפשר לעשות לי סדר בדברים כי אנחנו מאוד מבולבלות. בתודה וסליחה על אורכה של השאלה

גל שלום, אין מניעה לשלב בין הפישתן לבין זרעי הצ'יה כל עוד היא אינה צורכת אותם ביחד עם מדללי דם כגון אספירין\קומדין\פלביקס וכדומה. במקרה כזה יש להפריד בין התרופות לבין תוספי המזון כשלוש שעות, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה