גלי חום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/07/2007 | 14:19 | מאת: בתיה

שלום לאילן לפני 10 שנים עברתי ניתוח בו הוציאו לי את הרחם והשחלות. טופלתי במשך 10 שנים בכדורים בשם ליויאל והכל היה בסדר. בתחילת חודש מאי 2007 הרופא נשים אמר לי להפסיק את לקיחת הכדורים ולהתנהג באופן רגיל. הבעיה היא שהתחילו לי גלי חום בקצב ויחד עם המזג האויר זה פשוט נורא. חוץ מזה יש לי בעיה של יקיצות באמצע הלילה כלומר מהשעה שלוש בלילה להרדם אין לי בעיה אבל אני לא ישנה טוב וקשה לי עם זה. אודה לך עם תוכל להמליץ לי מה אפשר לעשות ב - 2 המקרים. וכמובן על בסיס צמחים. אני יודעת שאתה לא עונה מהר לשאלות אבל במקרה זה אולי תוכל לענות לי במהרה. מודה לך מראש ומאחלת לך אחלה של יום.

שלום בתיה ותודה על שאלתך, במקרה שלך הייתי מעדיף לשוחח איתך באופן אישי, כיוון שישנם עוד מספר שאלות שיש לשאול לפני שממליצים על דרך פעולה המתאימה לך באופן ספציפי. ישנם פתרונות טבעיים למצבך אולם אני זהיר מדי במתן ייעוץ דרך האינטרנט במצבים מיוחדים הדורשים התייחסות מיוחדת, לכן אשמח לעמוד לרשותך להמשך הייעוץ, יום טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה