בדיקת תוסף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/07/2007 | 11:35 | מאת: אלעד

שלום רב, כיצד ניתן לוודא שבכמוסות שמן דגים שברצוני לקנות אין כספית או מזהמים כלשהם? האם קיים ברשות המשווקים ספר רופאים המפרט מידע כזה, אותו ניתן לבקש ולקבל מהם? תודה, אלעד

שלום אלעד, למיטב ידיעתי בכמוסות המשווקות בארץ מחברות מובילות בתחום הרפואה הטבעית, אין מזהמים כלשהם, שכן הם נמכים תחת פיקוח של GMP ובסטנדרט בינלאומי, יש לבחון כל חברה וחברה לחוד או לפנות לאנשי מקצוע ולשאול את חוות דעתם. בכל מקרה אני ממליץ על כמוסות של פשתן צמחי המכילות אומגה 3 בצורה צמחית והן בטוחות לשימוש ונספגות טוב יותר מאשר כמוסות הדגים. אשמח לעמוד לרשותך, יום טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה