ערך אשלגן גבוה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/05/2014 | 13:07 | מאת: רינה

בעלי בן 81 סובל מ- CML בבדיקה האחרונה ערך הפוטסיום היה 5.8 בדרך כלל היה לו 5 - 5.1 רופאה המשפחה שולחת אותו לחדר מיון. האם זה נחוץ. אני נרתעת מחדר מיום כי בעלי חולני ולא כדאי שידבק בעוד מחלות, מה גם שהרופאה על כל דבר שולחת למיון. לכן אני רוצה לדעת אם זה כל כך חמור ומצדיק מיון. תודה.

שלום רב, חשוב להישמע להוראות הרופא/ה כיוון שהיא מכירה את המטופל טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום ולכן היא ממליצה על כך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה