אסידופוליס ודומיו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/12/2013 | 10:28 | מאת: עדנה

שלום, לאחר אשפור בינואר ולקיחת כמויות רבות של אנטיביו' החילותי לקחת אסידופוליס "דרך חיים קופ'ח כללית" עכשיו קניתי פרוביוטיק של אלטמן (הם יקרים יותר ואני פנסיונרית..) מה דעתך? גם בזה של קופ'ח יש כמדומני 8 מינים חיידקים - אתה יודע טוב יותר. האם לקחת 1 ליום או שניים? שותה גם מפעם לפעם אקטימל. בת 73. תודה רבה, עדנה

עדנה שלום, 2 החברות הינן חברות טובות וטבעיות. הייתי ממליץ לך לקחת כדור אחד ליום לאחר הארוחה, של חברת אלטמן שברשותך. מומלץ גם לצרוך מוצרי חלב כגון, קוטג', גבינות עד 9%, חלב אורז/שקדים וגבינות עיזים/צאן, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה