חרדות ולחץ נפשי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/12/2013 | 23:52 | מאת: דוד

שלום אני סובל מחרדות ולחץ עד כדי כך שהשרירים שלי בחזה ובגב תפוסים נסיתי הכול צמחי מרפא השתמשתי רק בטבעיויטמינים וכלום לא עוזר לי גם אירידולוגיה נסיתי וכלום מה אני צריך לעשות כבר לעבור לטיפול כימי?

דוד שלום, ראשית כל, יש פתרון טבעי לכל מטרה אך דרושים 2 פרמטרים חשובים כדי שזה יצליח: האחד הוא איבחון מדויק של מקור הבעיה(מערכת הורמונלית, מערכת העצבים וכדומה), והשני הוא לדעת לתת את הטיפול הנכון ולהתאים את התזונה הנכונה וצמחי המרפא לכל מטופל באופן אישי וכזה שלא יגרום לאינטראקציות בין תרופות לצמחי המרפא. מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים, ניתן בהחלט לסייע לך על ידי האיבחון האירידיולוגי המדויק והתאמה אישית של התזונה הנוכנה וצמחי המרפא. ישנו מגוון רב של צמחי מרפא ולכן דרוש נסיון רב בכדי להתאים את צמחי המרפא הפעילים יותר בכדי לראות תוצאות טובות ומהירות, אשמח לעמוד לרשותך, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה