ריטלין-רטלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/11/2013 | 14:10 | מאת: ננו

הציעו לתת לבת שלי בת8 ריטלין בגלל בעיה של ריכוז+איטיות .לא יודעת מה לעשות כי אני מחפחדת מתופעות לווי ותלות כמו לתרופות לדיכאון שמאוד קשה להפסיק אותם .האם יש אזה טיפול מקופת חולים כתרגילים לריכוז-הקשבה-זיכרון לילדים ? האם מומלץ על ריטלין טבעי?תודה על תשובה מקצועית.

שלום רב, ניתן בהחלט לסייע לבתך על ידי יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה ושילוב של צמחי מרפא המסייעים בחיזוק הריכוז, המיקוד והזיכרון ללא תופעות לוואי. כמו כן, מומלץ לשלב בטיפול הטבעי גם איזון גוף-נפש על ידי מומחה בתחום ועל ידי כך לתת לבתך כלים לחיזוק פעולות המוח, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן.

21/11/2013 | 09:28 | מאת: ללי

אילן שלום, הציעו לבני רטלקס האם ידוע לך משהו על הצלחה/כשלון הטיפול במרכיב הטבעי הנ"ל?. אני אישית חיפשתי קצת מחקרים על הרטלקס ולא מצאתי. האם תוכל לעזור לי להחלט? תודה מראש

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה