הצמח מרינגה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/10/2013 | 00:21 | מאת: דניאל

שלום קראתי כתבה בנושא הצמח מרינגה ורציתי לדעת אם באמת מדובר בצמח פלא המרפא מחלות רבות. אני סובל מתת פעילות של בלוטת התריס וכן בעיות עור כמו פסוריאזיס. בנוסף אני לוקח כדורים להורדת כולסטרול ואבא שלי חולה בסוכרת. האם לקיחת כדורי מרינגה יכולים לעזור לי? תודה, דניאל

דניאל שלום, לצמח המרינגה ישנן סגולות רבות אך אני תמיד ממליץ להתאים את הטיפול הטבעי בצורה כזו שתהיה מדויקת לכל מטופל בהתאם למצבו הפיזי והנפשי. לאחר איבחון אירידיולוגי מדויק ניתן יהיה להתאים לך ולאביך את הטיפול הטבעי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא באופן כזה שלא יווצרו אינטראקציות בין תרופתיות ובין צמחי המרפא ולחזק את המערכות הדורשות חיזוק בגוף, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה