מה עדיף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/09/2013 | 13:40 | מאת: דנה

לאחרונה ישנן הודעות שויטמין בי 12 למציצה מכיל ציאניד. ישנה המלצה להשתמש בויטמין בי 12 עם מתילקובלמין. האם יש להשיג צורה זו של תוסף בבתי המרקחת? איפה קונים את המוצר? האם יש לו עדיפות על הראשון? האם תוסף הציאניד רעיל? תודה

דנה שלום, לא ידוע לי על הודעות כאלו, מה גם שאם היו אז לדעתי היו אוסרים על שימוש בתכשיר המכיל חומר כזה ולא כך הדבר. לגבי הצורה השניה(מתיל קובלמין), ניתן להשיג אותה בבתי טבע ככדורים למציצה, אך לדעתי אין הבדל משמעותי בין השניים, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה