סינוס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

29/07/2013 | 20:41 | מאת: אנה

שלום, נותחתי ב4.4.13 בגלל שהיה לי סינוס פילונדילי. המנתח השאיר את מקום הפתח פתוח מדובר בפתח באורך של כ6 ס"מ. ועד עכשיו הפתח לא נסגר ויש הפרשות בצבעים ירוק וצהוב ולפעמים אדום אם אני שוכבת על המקום או יושבת.יש משהו משחה או תכשיר כלשהו שניתן לשים על מנת לסגור את הפתח הטורדני הזה? אני מסתובבת כל היום עם תחבושות שדבוקות לי לתחת ועדיין מתלכלכת. שמעתי על תכשיר פרופוליס לשימוש חיצוני. מה דעתך? מה עוד ניתן לשים על מנת לסגור את הפתח הזה? תודה מראש בת 28

אנה שלום, לא ניתן ליעץ לגבי פצע פתוח דרך האינטרנט ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי חבישה מיוחדת וקרם ספיציפי למטרה זו, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה