תה טיליה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/07/2013 | 15:39 | מאת: פרלה היידה

נכדי בן שנה וחצי מתקשה לישון בלילות. בין היתר הוא סובל מאסתמה. מישהי אמרה לי שהתשמשה בשקיות תה טיליה באמבטיה של בנה כשהיה תינוק וזה עזר לו. האם גם אתם ממליצים על השימוש הזה? היא גם נתנה לו לשתות מהתה הזה. אשמח לקרוא אם זה נחשב מומלץ לגיל הזה. תודה מראש.

פרלה שלום, בגיל קטן כזה אני לא ממליץ לתת צמחי מרפא אלא לשלב טיפול הומיאופטי על ידי רופא שהוא גם הומיאופט, אשמח להמליץ לך על מומחים בתחום, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה