אומגה 3

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/07/2013 | 19:34 | מאת: טובית

שלום האם לקיחת 3 כמוסות ביום של אומגה 3 - מוריד את רמת השומנים בדם.תוצאות הבדיקה שלי היו כ-300...כמובן לקיחת האומגה היא בליווי דיאטה מבוקרת. הנני לוקחת גם כדור ציפרלקס אחד ביום וגם כדור לכולסטרול - סימבסטין 20 מ"ג. אודה לך על תשובתך. תודה

טובית שלום, כמוסות אומגה 3 מסייעות בהורדת הכולסטרול, אך יש לשלב בנוסף גם תזונה נכונה וצמחי מרפא אחרים המסייעם בחיזוק הכבד וניקוי הגוף מרעלים ושומנים. הייתי ממליץ לך לעשות איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא בכדי למנוע אינטראקציות בין תרופתיות לבין הצמחים, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

17/07/2013 | 14:30 | מאת: טובית

הי עדיין לא קיבלתי תשובה בעניין שאלתי. אשמח לקבל במהרה תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה