שילוב תרופה ותוספים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/06/2013 | 20:07 | מאת: דנה

שלום, אודה לך אם תגיד אם מותר להשתמש בריכוזית קולג' ביחד עם ציפרלקס? ובפיקנוגנול ביחד עם התרופה. כמו כן האם התוספים הנ"ל אכן יעילים להפרעות קשב וריכוז?

דנה שלום, למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב ביניהם. לגבי האפקטיביות של המוצר יש לבדוק זאת באופן אישי. בכל מקרה אני תמיד ממליץ לקבל יעוץ רוקחי/נטורופטי הכולל שילוב של תזונה נכונה וצמחי מרפא מצוינים המסייעים במטרה זו, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה