שילוב ציפרלקס ומולטי ויטמין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/06/2013 | 23:05 | מאת: רון

שלום רב, רציתי לדעת האם יש סיכון בנטילה של המולטי וימין MULTI MALE של סולגאר ביחד עם ציפרלקס? http://www.solgar.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/multimale(1).pdf מצ"ב קישור למולטי , החשש שלי שאולי התמציות שם יכולות להתנגש בתרופה, אודה לך אם תבדקי שאין אינטרקציה בין התרופה לתוסף.

רון שלום, ישנה אינטראקציה בין הג'ינסנג הקוריאני שבפורמולה לבין הציפרלקס, שעשויה להגביר את השפעת הציפרלקס ובכך לגרום לתופעות לוואי. בכל מקרה, הייתי ממליץ לך להפריד לפחות 4 שעות בין נטילת שניהם. ישנם צמחי מרפא מצוינים שאינם גורמים לאינטראקציה מסוג זו ואשמח לסייע לך גם ביעוץ לגביהם, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה