ריטלקס - מישהו מכיר ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/05/2013 | 21:03 | מאת: קובי

הבן שלי סובל מהפרעות קשב וריכוז. הוצע לנו להשתמש בטיפות ריטלקס במשך 8 חודשים. נאמר לנו שהתרופה הינה טבעית לחלוטין מבוססת על צמחי מרפא וכוללת אישור של משרד הבריאות. אשמח לדעת האם יש נסיון קודם לשימוש בתרופה, והאם יש תופעות לוואי? מה משך הטיפול המומלץ. בתודה מראש קובי

קובי שלום, לא ידוע לי על שימוש במוצר הנ"ל, ייתכן והוא מסייע במטרה זו, אך הייתי ממליץ לך להיוועץ במומחה לרפואה טבעית כיוון שניתן על ידי יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא לסייע בחיזוק הריכוז והזיכרון ושיפור המיקוד והחשיבה, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה