סטרפטוקוקוס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/04/2013 | 15:09 | מאת: דינה

אני בת 70 בדרך כלל בריאה נוטלת אספרין 075 ארוע שהיה לפני 30 שנה רגישה לפנצלין 23.4.213 בבדיקה יש לי סטרפטוקוקוס אני רגישה לתרופות דאלאצין רוליד ועכשיו ניסו באריטרומיצין אחרי כדור 3 התחילו התכוצויות בקיבה ובחילות והפסקת את התרופה הרופאה אמרה לי אני לא יודעת מה לעשות מה אני עושה מקוה לקבל פתרון אני חסרת אונים תודה רבה דינה

30/04/2013 | 17:44 | מאת: אילן

דינה שלום, ניתן לסייע לך על ידי יעוץ טבעי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק מערכת החיסון בצורה טבעית, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה