קנדידה קליר - כדאי לקחת בנוסף חיידקים טובים?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/04/2013 | 22:18 | מאת: פטריה עקשנית בעור

לאחר לקיחת אנטביוטיקה בטבליות לנרתיק: דיאלצין, הופיעו 3 נגעים של פטריות בעור(בירכיים), צורתם: עיגול אדום, מגרד מאוד, וזה גודל .. (כרגע זה בגודל של - עיגול של כוס) אני לא מצליחה להיפטר מזה עם המשחות השונות שרופא עור נתן. אני מנסה טיפול טבעי בעזרת "קנדידה קליר", זה היום השני לטיפול (2 כמוסות פעמיים ביום) ואני מרגישה חולשה רבה בגוף, תחושה של חמימות לא רגילה באזורים שונים בגוף,והפתריה לא עושה סימנים של העלמות...הבנתי שזה הורג חיידקים טובים ורעים. 1) האם אני חייבת לקחת חיידקים טובים כדי לתמוך בטיפול ? 2) האם אלו תופעות לוואי מוכרות? אני מפחדת לגרום לנזק ...

שלום רב, הפרוביוטיקה חשובה לאחר נטילת אנטיביוטיקה בכדי להחזיר את הפלורה הטבעית של הקיבה ולמניעת דלקות וזיהומים בדרכי השתן. הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק מערכת החיסון בצורה טבעית, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה