כמה שאלות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/04/2013 | 14:20 | מאת: חן

שלום רב, אני חיילת שהתגייסה לא מזמן.. בערך שלושה חודשים- הגיוס היה לי מאוד קשה ובעקבותו הגיעו תחושות לא נעימות מאוד מבחינה נפשית, המליצו לי על "נרבן" ורכשתי את התרופה והשאלה שלי היא מה אופן השימוש? על הקופסא רשום שלוש טבליות ביום, זה לא הרבה מדי? זה תלוי בתחושות? כמה זמן כדאי לקחת , ובאיזה תדירות תודה רבה!

חן שלום, הנרבן הוא תוסף טבעי המכיל צמחי מרפא ומסייע בחיזוק מערכת העצבים. ניחתן לקחת כדור אחד פעמים-שלוש ביום עם הארוחה, כלומר כל 6-7 שעות, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה