חרדות מלוות בדכאון קל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/04/2013 | 22:55 | מאת: איתמר

אילן שלום, מזה כעשר שנים אני סובל מחרדה כללית מלווה בדכאון קל ואני נוטל ונלה 0.75מ"ל פעמיים ביום ואלפרליד 0.25 בין שלוש לארבע פעמים ביום. הבעיה היא העייפות שנגרמת כתוצאה של נטילת התרופות הנ"ל. האם ישנם צמחי מרפא כמו,אשווגנדה או גוטו קולה שאני יכול ליטול עם התרופות? והאם יש תכשיר או צמחי מרפא שיכולים לעזור לי טוב יותר? אנא עזור לי כי הבעיה פוגמת לי באיכות החיים ובעבודה מאוד. בברכה איתמר.

איתמר שלום, ניתן בהחלט לסייע לך על ידי איבחון אירידיולוגי ויעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק מערכת העצבים ושיפור מצב הרוח בצורה טבעית, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה