כמוסות חילבה להגברת חלב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/03/2013 | 08:27 | מאת: דין

שלום וברכה. רציתי לדעת האם לכמוסות חילבה יש תופעות לוואי על התינוק? קראתי במקומות שונים ברשת כי זה יכול להגביר סימני אסטמה וכן שיש לזה פוטנציאל לאלרגיה . אני מודאגת. בני בן 4 חודשים ומזה כשבועיים הוא מנוזל. אוטומטית קשרתי זאת לכך שגם אחותו הקטנה מנוזל ולתק' הזו של החורף ותק' המעבר . אשמח לעזרה אני מאוד מודאגת תודה מראש על תשומת הלב

דין שלום, בזמן ההריון וההנקה לא מומלץ לקחת צמחי מרפא בגלל השפעה שתיתכן על העובר או על התינוק שעשויה להתבטא כרגישות או אלרגיה. הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא לגבי המשך הטיפול הנכון לתינוקך. ניתן לסייע לילדים על ידי יעוץ הומיאופטי ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ במומחה להומיאופטיה שיתאים להם את הטיפול המדויק, שבוע טוב וחג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה