שימוש בשמן אורגנו,גרליק, ושמן עץ התה בתחילת ההריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/02/2013 | 11:46 | מאת: טלי

שלום רב, אני נמצאת בטיפול נטורפתי בקנדידת הנרתיק. הנטורפתית אמרה לי ליטול שלוש פעמים ביום כמוסות של אורגנו פראי ושלוש פעמים ביום גרליק (תמיסת שום), בנוסף למרוח שמן עץ התה באזור החיצוני של הנרתיק. בתקופה זו אני מנסה להרות. במידה ונכנסתי להריון, האם זה מסוכן ליטול את אותם התכשירים עד שגיליתי כי אני בהריון?

22/02/2013 | 08:51 | מאת: תומר

מניסיון שלי מומלץ להשתמש בסבון שטיפה אינטימי המכיר שמן עץ התה אורגני, ללא בשום סינטטי, ללא SLS ללא פארבן, חשוב מאוד שה PH יהיה מתאים לגוף ואם המוצר גם נבדק דרמטולוגית אז עוד יותר טוב, יש מספר מוצרים כאלו בבתי הטבע.

טלי שלום, כפי שאני תמיד מייעץ, בזמן ההריון וההנקה אין לקחת צמחי מרפא כיוון שעשויה להיות השפעה על העובר\תינוק ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה