L-ARGNINE

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/02/2013 | 12:46 | מאת: א

שלום 1. האם יש תופעות לוואי של התרופה? הוא משמש להרחבת כלי דם? 2. האם אספירין יכול להיות תחליף לתרופה הזו? או בכל זאת יש הבדל? 3. אני יודעת שיש כמה חברות בשוק שמוכרות את התרופה, איזה חברה הכי אמינה ומומלצת? איזה מינון כדאי לקחת ליום?

שלום, ה-ל ארגינין זוהי חומצת אמינו חיונית המשמשת מבספר תהליכים חשובים בגוף כגון: שיפור זרימת הדם, מניעת לחץ דם גבוה, חיזוק התפקוד המיני בגברים והגנה על הכבד. היא אינה מומלצת באלו הסובלים מדלקות במערכת העיכול ומכיב בקיבה/תריסריון. לגבי השימוש בתוספי מזון בשילוב עם תרופות יש להיוועץ עם מומחה בתרופות/תוספי תזונה בכדי למנוע אינטראקציות ביניהם ולכן אין להחליף את האספירין מבלי להיוועץ ברופא לפני כן. לגבי החברות המשווקות אותה בשוק, ישנן חברות רבות וטובות וחשוב שהמוצר יהיה ממקור טבעי ולא סינטטי ויש לקחת כמוסה אחת ליום לפני הארוחה. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה