לחץ והתרגשות מבחינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/01/2013 | 19:51 | מאת: יעל

שלום, אני מצטערת מראש אם אני רושמת בפורום הלא נכון. שמי יעל, בת 20. בעוד כחודש אגש לבחינת הפסיכומטרי ואני מאוד לחוצה מכך. בדרך כלל,כשאני לחוצה ומתרגשת אני מתקשה להרדם בלילה, ומאחר שהבחינה היא בבוקר אני מפחדת שלא אוכל להרדם וכך אהיה עייפה במהלך הבחינה מה שעלול לפגום ביעילותי. רציתי לברר האם ישנה איזו שהיא תרופה, או טיפול שעוזר לכך שאוכל להרדם בקלות בערב שלפני, וכמו כן האם יש משהו שאוכל לקחת כדי שאהיה פחות לחוצה בבחינה עצמה? אשמח לשמוע מכם, יעל.

יעל שלום, אכן הגעת לפורום הנכון ואשמח לסייע לך בחיוק מערכת העצבים והרגעה בצורה טבעית. ישנם צמחי מרפא מצוינים לסיוע במטרה זו אך יש להתאימם באופן אישי לכל מטופל לפי מצבו הפיזי והנפשי ולכן הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ רוקחי/טבעי גם לחיזוק מערכת העצבים וגם לשיפור הריכוז והזיכרון, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה