אומגה 3 וחרדות ודיכאון-היכן עומד הידע והנסיון בנוש

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/12/2012 | 02:36 | מאת: אבנר

היכן עומדים הידע והנסיון בנושא זה? תודה. אבנר

אבנר שלום, למיטב ידיעתי ומנסיוני עם מטופלים שנוטלים את האומגה 3, ישנו שיפור מסוים במצב הרוח ובחיזוק מערכת העצבים, אך אני תמיד ממליץ לקבל יעוץ רוקחי/נטורופטי בכדי להתאים את הטיפול הטבעי לכל מטופל לפי מצבו הפיזי והנפשי כמו גם למנוע אינטראקציות עם תרופות/צמחי מרפא אחרים, שבוע טוב ובריא, אילן.

09/01/2013 | 11:05 | מאת: אלינור שילק - אלספה

אבנר שלום, לאומגה 3 ישנה השפעה מטיבה במצבי דיכאון וחרדה, השפעה מטיבה זו מתועדת במחקרים רבים שנערכו בנושא. נמצא גם, שישנה חשיבות ליחס בין חומצות השומן EPA ן- DHA ושפורמולות בעלות מינון EPA גבוה נמצאו יעילות יותר. נשמח לעמוד לרשותך עם מידע נוסף בטלפון 1-700-704-701. בברכה, אלינור שילק מחלקת הדרכה - אלספה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה